Πανόραμα Αυστρίας - Holiday Tours Travel Agency Nicosia Cyprus

Πανόραμα Αυστρίας

Καλοκαίρι
From€1,279
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* I agree with Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

677


Χρειάζεστε βοήθεια;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

T +357 22 666 888
E sales@holidaytours.com.cy

7 ημέρες | 6 νύχτες
Availability : 03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08 & 28.08.24
Λάρνακα
Βιέννη
Ο Προορισμός...

Η Αυστρία αποτελεί έναν παραμυθένιο προορισμό ιδανικό για όλες τις εποχές του χρόνου. Το συγκλονιστικό θέαμα των αλπικών κορυφών, των γοητευτικών κοιλάδων και των πανέμορφων λιμνών, σε συνδυασμό με μνημειώδη οικοδομήματα, ιστορικά αξιοθέατα, μουσεία, πάρκα, εκκλησίες, γκαλερί, ανάκτορα και φημισμένα καφέ προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες από όλες τις χώρες του κόσμου και καθιστούν αξέχαστη την επίσκεψη σας σε αυτή τη χώρα.

Διανυκτερεύσεις: Λίνζ (3), Βιέννη (3)

Αναχωρήσεις

03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08 & 28.08.24 (HOLT)

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα - Βιέννη - Λάρνακα με Αυστριακές Αερογραμμές.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στη πόλη Λίνζ σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ.
  • Τρείς διανυκτερεύσεις στην Βιέννη σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα τύπου μπουφέ.
  • Ολοήμερη εκδρομή στην κοιλάδα του Δούναβη.
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με πολυτελή πούλμαν.
  • Εισιτήριο ποταμόπλοιου Μελκ - Σπιτς.
  • Έμπειρος τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός / ξεναγός.
  • Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας.
  • Μια αποσκευή μέχρι 23 κιλά και μια χειραποσκευή μέχρι 7 κιλά.
  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.

Δεν Περιλαμβάνονται

  • Φαγητό και ποτό στη πτήση.
  • Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων.
  • Φιλοδωρήματα και αχθοφορικά.
  • Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Σημειώσεις:

  • Οι τιμές των ταξιδιωτικών πακέτων δεν αλλάζουν κατά την ώρα της κράτησης τους.
  • Με την κράτηση των ταξιδιωτικών πακέτων δίνετε προκαταβολή 30% της αξίας των πακέτων και η εξόφληση τους γίνεται 21 μέρες περίπου πριν την αναχώρηση.
  • Υπάρχει δυνατότητα ακύρωση των ταξιδιωτικών πακέτων βάσει των όρων και κανονισμών.
Πρόγραμμα

1η ΜέραΛάρνακα - Βιέννη

Θεωρείται πόλη της μουσικής αλλά και των ονείρων, αφού ήταν πατρίδα του διάσημου Φραντς Σούμπερτ και του ψυχαναλυτή Σίγκμουντ Φρόιντ. Η Βιέννη πάντως βρίσκει τον τρόπο να επιβεβαιώνει πάντα τη φήμη της ως η πιο ονειρεμένη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Αναχώρηση από Λάρνακα για Βιέννη με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών αερογραμμών. Άφιξη στο αεροδρόμιο, καλωσόρισμα από την αρχηγό σας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Παραλαβή δωματίων και χρόνος στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη.

2η ΜέραΒιέννη - Πανοραμική περιήγηση - Ανάκτορα Σενμπρούν

Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα του Σενμπρούν και θα περπατήσουμε στους υπέροχους του κήπους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

3η ΜέραΒιέννη - Περιπατητική ξενάγηση - Mουσείο Σίσσυς (Χόφμπουργκ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό κέντρο της πόλης ,όπου θα ξεκινήσει η περιπατητική μας ξενάγηση με τη βοήθεια του αρχηγού μας . Η όμορφη βόλτα μας ξεκινάει από τα Ανάκτορα Hofburg, τα οποία θα δούμε εξωτερικά. Το σύμπλεγμα του Hofburg περιλαμβάνει τα αυτοκρατορικά διαμερίσματα, αρκετά μουσεία, ένα παρεκκλήσι, μία εκκλησία, την Αυστριακή Εθνική Βιβλιοθήκη, τη Χειμερινή Σχολή Ιππασίας και τα γραφεία του προέδρου της Αυστρίας. Στη συνέχεια, θα περπατήσουμε την Ελληνική συνοικία με την ορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδος και θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, όπου θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή του εξωτερική πρόσοψη. Χρόνος στη διάθεση σας για βόλτα στη πόλη. Η Βιέννη έχει μια υπέρτατη κλασική γοητεία και όψη, με μοντέρνες γκαλερί, μοδάτα clubs και στιλάτα εστιατόρια.

4η ΜέραΒιέννη - Κρέμς -Κρουαζιέρα Δούναβη - Μέλκ - Λίνζ

Πρόγευμα και θα αναχωρήσουμε για το Λίνζ αφού πρώτα περάσουμε από τη κοιλάδα του Δούναβη. Θα κάνουμε σταθμό στο Κρεμς όπου και θα περπατήσουμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Στην συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για να κάνουμε μια μικρή κρουαζιέρα στο Δούναβη μέχρι το Σπιτς. Στην διαδρομή μας θα περάσουμε από μικρές ρομαντικές πόλεις, αμπελώνες, εντυπωσιακά μοναστήρια, κάστρα και μεσαιωνικά ερείπια, που όλα μαζί δημιουργούν μια γραφική ομορφιά. Εκεί θα μας περιμένει το λεωφορείο για να μας μεταφέρει Αββαείο του Μέλκ, με τα 1365 παράθυρα, ένα από τα σημαντικότερα και παλαιότερα μοναστήρια της χώρας όπου γυρίστηκαν σκηνές της ταινίας «Το όνομα Του Ρόδου» όπου προσελκύει πολλούς επισκέπτες. Αργά το απόγευμα άφιξη στο Λίνζ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η ΜέραΛίνζ (Περιήγηση ) - Σάλτσμπουργκ

Πρωινό και ακολουθεί περιήγηση στο Λίνζ, τη πόλη των καλών τεχνών, τη τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αυστρίας με μακρά ιστορία που φτάνει μέχρι την Ρωμαίική Αυτοκρατορία. Αφού δούμε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης θα αναχωρήσουμε για το θρυλικό Σάλτσμπουργκ, που το όνομά του σημαίνει «Κάστρο του Αλατιού», καθώς το ορυκτό αλάτι έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της περιοχής. Η επίσκεψή μας στην «Πατρίδα της Μελωδίας» και τη γενέτειρα του Μότσαρτ περιλαμβάνει ολόκληρο το μνημειώδη πυρήνα της πόλης, την περίφημη Γκετραϊντεγκάσε, καθολικές εκκλησίες απαράμιλλης ομορφιάς, το ποτάμι Ζάλτσαχ με τα κομψά του γεφύρια, το κάστρο, τις κατακόμβες, τον παραδοσιακό νερόμυλο με το φούρνο του, ηγεμονικές και επισκοπικές κατοικίες, κτίρια μουσικών θεσμών, αφιερώσεις στον αυστριακό διευθυντή ορχήστρας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν (1908-1989), πλατείες με πάγκους και παζάρια κ.ά.

6η ΜέραΛίνζ - Χάλσταττ - Λίμνες Σαλτσκάμεργκουτ

Πρωινό και αναχώρηση για το πανέμορφο παραλίμνιο χωριουδάκι Χάλσταττ μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Χαρακτηρίζεται από παροιμιώδη φυσική ομορφιά και φτάνει έως και τα 125 μέτρα βάθος. Τα ξυλόχτιστα σπιτάκια κάνουν το ήδη ειδυλλιακό τοπίο της περιοχής ακόμα πιο ξεχωριστό. Ο συνδυασμός καταπράσινων ελάτων, της παραμυθένιας λίμνης και των μαγευτικών Άλπεων δημιουργεί ένα μαγευτικό ρομαντικό τοπίο. Μάλιστα, ιδιαίτερα γνωστό είναι το ορυκτό αλάτι που παράγεται από τα βουνά που περιβάλλουν το χωριό. Χρόνος στη διάθεση σας για βόλτα ή προαιρετική βαρκάδα στη λίμνη Χάλστεττερ, για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε την ηρεμία που κυριαρχεί στην περιοχή. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη περιοχή των λιμνών του Σαλτσκάμεργκουτ, πανέμορφη όλες τις εποχές του χρόνου. Το τοπίο της με τις 70 λίμνες ανάμεσα στα βουνά είναι μαγευτικό, αλλά και το κλίμα της μοναδικό, κατάλληλο τόσο για καλοκαιρινές όσο και για χειμερινές διακοπές.

7η ΜέραΛίνζ - Βιέννη - Λάρνακα

Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

Χάρτης

Τιμές - Πτήσεις
Αναχωρήσεις Δίκλινο Μονόκλινο 1º Παιδί  2º Παιδί 
03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07 & 21.08, 28.08.24 €1279 €1579 €939 €939
07.08 & 14.08.24 €1295 €1589 €939 €939

Σημείωση: Οι πιο πάνω τιμές είναι ανά άτομο.


Aπευθείας πτήσεις με Αυστριακές Αερογραμμές.

Από Προς Πτήσεις ‘Ωρες
Λάρνακα Βιέννη OS 832 17:25 – 19:45
Βιέννη Λάρνακα OS 831 12:35 – 16:35

Proceed Booking